Ga zelf aan de slag!

Voorlopig worden geen workshops meer georganiseerd, niet op verplaatsing, niet bij Bloemstukje.be zelf, en dit al zeker tot en met 13 december.  Wij volgen de maatregelen strikt op, en hopen om snel met beter nieuws te kunnen komen voor de fans van onze gezellige workshops. 

Klik op de groene knop van jouw keuze

Al onze workshops worden georganiseerd, rekening houdend met ons COVID-19 beleid.


Hier vind je een overzicht van alle workshops die wij organiseren in onze workshopruimte in Wondelgem, of op verplaatsing. 


Hier vind je meer info over hoe je zelf, samen met ons, een b(l)oeiende workshop kan organiseren voor jouw bedrijf, vereniging, vrienden en/of klanten.


Enkele sfeerbeelden


Leuke creatieve workshops met schitterende resultaten!

Bloemstukje.be organiseert leuke interessante groepsworkshops voor verenigingen, assistentiewoningen, WZC's en bedrijven, op de datum en de locatie van jouw keuze.  De workshops zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.  Je kan opteren voor de meest gekozen all-in formule, waarbij wij alles zelf voorzien, van basismaterialen, potten tot bloemen en groendecoratie.  Zelf hoef je dus helemaal niets te voorzien.  Wij zorgen voor alles. 

Daarnaast organiseren wij ook onze gezellige aperitiefworkshops in Wondelgem, telkens de eerste zondag van de maand, of dichtbij de belangrijke feestdagen, en dit telkens van 10.30h tot 12.00h.  Start de dag op een creatieve manier, in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje.  Bekijk het volledige aanbod hierboven.

Na afloop van de workshops, worden alle creaties professioneel gefotografeerd, zodat je ook altijd een blijvende herinnering hebt aan deze boeiende workshop.

Enne... ook mannen zijn welkom voor deze boeiende workshops!