Bloemstukje.be is een webshop voor de mooiste bloemdecoraties, gevestigd in Wondelgem (Gent).  Of je nu op zoek bent naar een leuk geschenk, een originele tafeldecoratie, of de volledige fleurige omkadering van jouw interieur of evenement, bij Bloemstukje.be wordt elk project met de meeste zorg uitgevoerd.

Bij alle belangrijke momenten in ons leven, zijn we omringd door bloemen.  Hun geuren en kleuren hebben een positieve invloed op ons humeur, en toveren meteen een glimlach op elk gelaat.

Daarom zijn bloemen en bloemdecoraties altijd een goed idee als het op geschenken aankomt.  Zet de mensen rondom jou af en toe eens in de bloemetjes, en kijk even op onze kalender welke speciale gelegenheden je zeker niet zomaar kan laten voorbijgaan.

 

Uitstekende Kwaliteit en dito service bieden, dat is waar wij voor staan, en dat vertaalt zich op verschillende domeinen.  Zo werken wij enkel met 1 ste keus verse snijbloemen, rechtsreeks van de groothandel.  Wij werken voornamelijk op bestelling, waardoor de bloemen steeds vers worden aangekocht, ook voor onze workshops.  Wij werken ook enkel met het steekschuim van het merk OASIS om een optimale kwaliteit en houdbaarheid van de bloemstukjes te garanderen.

Graag luisteren wij naar jouw wensen, en gaan we voor jou aan de slag.  We houden rekening met jouw favoriete kleur, stijl en natuurlijk de gelegenheid waarvoor het bloemstukje moet dienen. 

Onze bloemstukjes kunnen steeds worden afgehaald in Wondelgem, of kunnen door onze eigen leveringsdienst worden bezorgd.

In onze webshop kan je voorbeelden terugvinden van onze creaties, maar ben je specifiek op zoek naar een bepaald bloemstuk voor een speciale gelegenheid, of leuke tafeldecoraties voor jouw evenement of om in jouw zaak te plaatsen, ook dat is mogelijk. 

Je kan bij ons ook terecht voor creaties met gestabiliseerde bloemen.  Dit zijn echte bloemen, die door een speciale behandeling, gedurende vele jaren intact blijven.  Meer nog, ze behouden ook hun natuurlijk uitzicht en structuur.

Ga je graag zelf aan de slag?  Kijk dan zeker eens naar ons overzicht aan workshops.  Wij bieden een unieke formule van aperitiefworkshops aan in Wondelgem.  Start je dag op een creatieve manier, in een gezellige sfeer.

 

Wie, wat, waar?

 

Bloemstukje.be werd opgericht door Dieter Verspeelt.  Deze creatieve duizendpoot volgde gedurende 7 jaar een opleiding Bloemschikken aan het CVO Leerstad te Lokeren

 

Naast het bloemschikken, oefent hij ook nog heel wat andere creatieve activiteiten uit, zoals fotografie en niet te vergeten abstracte schilderkunst.  Als gediplomeerd kleur- en stijlconsulent, weet hij overigens ook steeds de mooiste kleurcombinaties samen te stellen, zodat elk bloemstukje, een kunstwerkje op zich wordt!

 

Bekijk het volledige overzicht hier of stel jouw eigen bloemstukje hier samen.  Afhalen kan steeds te Wondelgem, leveren doen we ook steeds met plezier, en is zelfs gratis in de regio Gent.


Wat kan je van ons verwachten?

Bloemstukje.be is een project van oprichter Dieter Verspeelt, die zijn passie voor het bloemschikken graag deelt met jullie. Na een opleiding bloemschikken gedurende 7 jaar aan het CVO Lokeren, was de tijd rijp om de opgedane kennis en de versterkte passie in vorm te gieten.  Naast onze creaties, laten we ook ruimte voor jouw creaties. Zo kan je bij ons terecht voor het volgen of het organiseren van een b(l)oeiende workshop bloemschikken.  Een gezellige activiteit, die steeds leidt tot de meest verrassende resultaten.

 

 

 

Schrijf nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required