Bloemstukje.be is de  webshop bij uitstek voor de mooiste bloemdecoraties, gevestigd in Wondelgem (Gent).  Vanuit onze jarenlange ervaring en gedegen opleiding van 7 jaar, bieden wij de mooiste, professionele bloemcreaties aan tegen eerlijke prijzen.  Wij leveren alles zelf in de ruime regio rond Gent, zodat alle bloemstukjes in perfecte staat kunnen afgeleverd worden.  Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de staat waarin de stukjes zullen toekomen.  Wij werken voornamelijk op bestelling, waardoor we steeds met vers materiaal werken, rechtstreeks uit de groothandel.  Ook voor professionele workshops in een gemoedelijke sfeer, met een zeer ruime materiaalkeuze en een bijzonder gezellige omkadering met hapjes en drankjes, moet je Bloemstukje.be zijn.  Onze klanten, zijn niet zomaar klanten, ze zijn lid van een zeer leuke club!

Bloemstukje.be maakt deel uit van RT Factory (www.rt-factory.com), die unieke kunstvoorwerpen en schilderijen aanbiedt op een zeer toegankelijke manier.  Ook voor een selectie aan exclusieve, betaalbare wijnen kan u bij RT Factory terecht. 

 

Of je nu op zoek bent naar een leuk geschenk, een originele tafeldecoratie, of de volledige fleurige omkadering van jouw interieur of evenement, bij Bloemstukje.be wordt elk project met de meeste zorg uitgevoerd.

Bij alle belangrijke momenten in ons leven, zijn we omringd door bloemen.  Hun geuren en kleuren hebben een positieve invloed op ons humeur, en toveren meteen een glimlach op elk gelaat.

Daarom zijn bloemen en bloemdecoraties altijd een goed idee als het op geschenken aankomt.  Zet de mensen rondom jou af en toe eens in de bloemetjes, en kijk even op onze kalender welke speciale gelegenheden je zeker niet zomaar kan laten voorbijgaan.

 

Uitstekende Kwaliteit en dito service bieden, dat is waar wij voor staan, en dat vertaalt zich op verschillende domeinen.  Zo werken wij enkel met 1 ste keus verse snijbloemen, rechtsreeks van de groothandel.  Wij werken voornamelijk op bestelling, waardoor de bloemen steeds vers worden aangekocht, ook voor onze workshops.  Wij werken ook enkel met het steekschuim van het merk OASIS om een optimale kwaliteit en houdbaarheid van de bloemstukjes te garanderen.

Graag luisteren wij naar jouw wensen, en gaan we voor jou aan de slag.  We houden rekening met jouw favoriete kleur, stijl en natuurlijk de gelegenheid waarvoor het bloemstukje moet dienen. 

Onze bloemstukjes kunnen steeds worden afgehaald in Wondelgem, of kunnen door onze eigen leveringsdienst worden bezorgd.

In onze webshop kan je voorbeelden terugvinden van onze creaties, maar ben je specifiek op zoek naar een bepaald bloemstuk voor een speciale gelegenheid, of leuke tafeldecoraties voor jouw evenement of om in jouw zaak te plaatsen, ook dat is mogelijk. 

Je kan bij ons ook terecht voor creaties met gestabiliseerde bloemen.  Dit zijn echte bloemen, die door een speciale behandeling, gedurende vele jaren intact blijven.  Meer nog, ze behouden ook hun natuurlijk uitzicht en structuur.

Ga je graag zelf aan de slag?  Kijk dan zeker eens naar ons overzicht aan workshops.  Wij bieden een unieke formule van aperitiefworkshops aan in Wondelgem.  Start je dag op een creatieve manier, in een gezellige sfeer.

 

Schrijf nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required