kom onze passie delen!


Komende evenementenAfgelopen evenementen


Aperitiefworkshop herfsttuin

Op zondag 6 oktober maakten we deze prachtige herfsttuin tijdens onze aperitiefworkshop in een uiterst gezellige sfeer.  proficiat aan alle deelnemers met de prachtige resultaten;  Wij kijken alvast uit naar de volgende editie op zondag 27 oktober, terug om 10.30h in Wondelgem.  Inschrijven kan je hier


Voor Altied Jong in Axel (NL)


Workshop bloemschikken + tentoonstelling

Niet te missen tentoonstelling van moderne, abstracte schilderijen en exclusieve decoratieartikelen tegen zeer correcte prijzen. Proef onze heerlijke wijnen en schuimwijnen in een zomerse sfeer. Ontdek de mooiste bloemdecoraties van Bloemstukje.be. Iedereen welkom tussen 14.00h en 18.00h.

 

Ontdek er de veelzijdige schilderijen van Dieter Verspeelt.  Elk werk vertelt een apart verhaal, en neemt zijn toeschouwer mee in de denkwereld van de kunstenaar. 

 

Tijdens dit zomers evenement kan je ook kennismaken met onze heerlijke huiswijnen, die tegen zeer correcte prijzen te verkrijgen zijn.  Deze wijnen zijn exclusief, toch zeer betaalbaar en niet te vinden in de supermarkt.  Verras dus deze zomer jouw vrienden en familie met deze heerlijke wijnen.

 

Ontdek tijdens deze tentoonstelling ook de prachtige bloemcreaties van Bloemstukje.be.  De creaties worden uitgevoerd met verse snijbloemen, evenals met gestabiliseerde bloemen.  Dit zijn echte bloemen, die door een speciaal behandelingsproces, jaren onveranderd blijven, zoinder kleurverlies, en zonder enige vorm van onderhoud.

 

Maak ook kennis met onze unieke decoratieve objecten.  Allen exclusieve stukken uit eigen atelier, maar toch zeer toegankelijk.

 

Wij verwelkomen jou graag in onze gekende gezellige sfeer!  Niet te missen dus!

Workshop bloemschikken bij Versus Evergem

Kom op donderdag 4 juli naar brasserie Versus in Evergem om 19.00h voor een zeer interessante workshop bloemschikken.  Tijdens de workshop maken we een leuke variatie op de foto die je op de flyer ziet.  We maken dus een stapelconstructie tussen twee tegels.  Een zeer eigentijds bloemstukje dat zich in elk interieur thuisvoelt.  De workshop duurt anderhalf tot twee uren.  Alle materialen worden door ons voorzien en zijn in de prijs inbegrepen.  Zelf hoef je niets te voorzien.  Een niet te missen workshop dus!  Inschrijven is uiteraard wel nodig en kan je doen bij brasserie Versus zelf of via onderstaande knop.


Augustijnfeesten Kluizen, zondag 23-06

Op zondag 23 juni kon je de stand van RT Factory/Bloemstukje.be komen bezoeken tijdens de ambachtenmarkt, in het kader van de Augustijnfeesten in Kluizen (Evergem), en dit tussen 11.00h en 18.00h.


Plantenmarkt Beernem 19 mei

Op zondag 19 mei, kon je de stand van Bloemstukje.be terugvinden op de plantenmarkt van TuinHier in Beernem, aan O.C. De Kleine Beer, C.Marichalstraat 5 in Beernem, en dit tussen 8.00h en 17.00h.

 

 

 


De Bonte Markt, Sleidinge, zondag 16 juni

Op zondag 16 juni kon je de stand van Bloemstukje.be komen bezoeken op de Bonte Markt in Sleidinge.  De stand was er terug te vinden tussen tal van andere leuke, interessante ambachten op de ambachtenmarkt die deel uitmaakt van het ganse gebeuren. 

 

 


Workshops bloemschikken

De workshops die worden georganiseerd in lokale dienstencentra en assistentiewoningen zijn ook toegankelijk voor publiek van buitenaf.  Heb je interesse om deel te nemen aan één van deze leuke creatieve workshop?  Neem contact op met ons via info@bloemstukje.be, telefonisch via 0477/98.49.41 of door gebruik te maken van ons contactformulierAperitiefworkshops bloemschikken

Dit jaar kan je op regelmatige basis naar onze aperitiefworkshops komen in Wondelgem.  Deze gaan door op zondagvoormiddag in een gezellige sfeer met een glaasje bubbels en aperitiefhapjes.  De groepen zijn beperkt tot 6 deelnemers.

 


Afgelopen evenementen

Kerstworkshop @ Versus Evergem


Halloween @ RT Factory!


Workshop 'Biedermeier Halloween' op 23-10

Op dinsdag 23 oktober kon je naar taverne Dageraad in Drongen komen, voor een gezellige workshop bloemschikken.

 

We leerden er een leuke Halloween biedermeier maken.

 

De biedermeier vorm is ideaal als introductie op het bloemschikken.  Hij bevat de meeste basistechnieken en leert ons op correct naar een strakke vorm te werken.

 

Alle materialen zijn inbegrepen in de prijs van € 22.  Bovendien wordt er ook een consumptie aangeboden (normale consumptie tot € 3).

 

Het werd een gezellige, leerrijke avond!

 

Mis de volgende workshop op 13 november niet en meld je nu aan via ons contactformulier.  Meer info volgt snel.

 

Inschrijven kan ook telefonisch via 0477/98.49.41 of in taverne Dageraad te Drongen.

 

Wij kijken er alvast weer naar uit!


Summer Expo, The Sequel

Ook tijdens de Summer Expo, The Sequel van RT Factory kon je de stand van Bloemstukje.be komen bezoeken.


Lindekensfeesten evergem 15 augustus

Je kon de stand van Bloemstukje.be komen bezoeken tijdens de Lindekensfeesten in Evergem op woensdag 15 augustus aan de sporthal van Evergem, Kapellestraat 75 in Evergem.

 

 

 

Zou je graag de mooie stand van Bloemstukje.be op jouw evenement zien staan?  Ook dat is mogelijk.  

 

 


Agenda Juni 2018

Hier kon je de stand van Bloemstukje.be komen bezoeken tijdens de maand Juni: 

 

Zaterdag 16 juni:

Rommelmarkt Poeke tussen 7.00h en 16.00h.

 

Zondag 17 juni:

Rommelmarkt Assebroek (Zeventorentjes) tussen 06.00h en 18.00h.

 

Zaterdag 30 juni:

Beekse Feesten (Zomergem) van 10.00h tot 16.00h

 

Zondag 24 Juni (en zondag 1 juli):

Summer Expo RT Factory van 13.00h tot 18.00h

 

 


Plantenmarkt 'Tuinhier' op zondag 20 mei

Op zondag 20 mei kon je de stand van Bloemstukje.be komen bezoeken op de plantenmarkt in Beernem tussen 8.00h en 17.00h.  Je kon er komen kennismaken met ons, of je kon er ook één van de vele bloemstukjes rechstreeks kopen.

 

Bedankt aan allen die onze stand kwamen bezoeken.  Bedankt ook voor de vele positieve feedback en jullie massale aankopen.  Of je het nu voor jezelf kocht, of om iemand anders een plezier te doen, we hopen dat jullie er veel plezier mogen aan beleven.

 

Bedankt ook aan het bestuur van TuinHier Beernem, voor de goede organisatie en het warme onthaal.


Plantenbeurs Ronse 1-05-2018

Op zondag 1 mei kon je terecht op de stand van Bloemstukje.be tijdens de plantenbeurs die daar werd georganiseerd door TuinHier.  De plantenbeurs ging door in C.O.C. Nieuwe Brugstraat, aan de Nieuwebrugstraat 2, 9600 Ronse, en dit van 9.30h tot 18.00h. Hieronder alvast een aantal foto's van onze stand.  Bedankt aan alle bezoekers, en aan onze nieuwe enthousiaste klanten!


Lente 2018 @Bloemstukje.be

Op zondag 15 april, kon je bij RT Factory terecht voor een boeiende lentetentoonstelling in een gezellige sfeer. Met een hapje en een drankje in de hand, ontdekte je onze nieuwste werken op gebied van abstracte schilderkunst, maar ook de vele mogelijkheden om de perfecte art print voor jouw interieur te vinden.  Je maakte er ook kennis met de mooiste bloemstukken van Bloemstukje.be.  Tijdens deze verrassende tentoonstelling kon je ook proeven van onze heerlijke Minval wijnen, in wit, rood en rosé.  Natuurlijk verwelkomden wij jullie terug met onze heerlijk licht parelende schuimwijn René Dubarry.  Alle wijnen zijn exclusief verkrijgbaar bij RT Factory.  Je kan deze vinden in de webshop van RT Factory.  Bovendien kan je tot 30 april gebruik maken van onze kortingsactie naar aanleiding van deze tentoonstelling.  Bij elke bestelling vanaf € 30 ontvang je € 5 korting met de kortingscode FLYER1504.  Deze code geldt ook op deze website.  Bezoek onze webshop hier.


Groenmarkt tuinhier Oudegem 8-04-2018

Op zondag 8 april kon je de stand van Bloemstukje.be bezoeken tijdens de Groenmarkt van TuinHier Oudegem (nabij Dendermonde) en dit van 9 tot 17.00h.  Je kon ons daar terugvinden in de prachtige tuin van de oude pastorij, waar je kennis kon maken met onze nieuwste bloemdecoraties, en waar je ook meer info kon verkrijgen over onze workshops en alle andere mogelijkheden van Bloemstukje.be. 


Workshop Femma sint coleta gent

Op donderdag 29-03 konden de dames van Sint Coleta leren hoe ze een biedermeier kunnen maken in het thema pasen.  Hieronder zie je alvast een aantal resultaten.  Het was een enthousiast publiek, en de twee volgende workshops werden reeds vastgelegd.  Ben je ook op zoek naar een b(l)oeiende activiteit voor jouw vereniging of bedrijf?  Aarzel niet om ons te contacetren via info@bloemstukje.be.  Wij bieden verschillende formules aan, waaronder ook de all in formule.  Vraag jouw persoonlijke offerte hier aan.


ART & craft pop-up wetteren

Bloemstukje.be was aanwezig tijdens de Art & Craft pop-up markt van Lidac Wetteren.  De kunst en ambachtenmarkt ging door in CC De Poort op de Markt van Wetteren tussen 11.00h en 17.00h.  In de voormiddag kon je er lekker komen aperitieven, en in de namiddag kon je er genieten van een lekkere koffie met gebak, of een gezellige namiddagborrel.  Je kon er kennis maken met verschillende vormen van kunst en ambachten in een gezellige sfeer.  Wij danken iedereen die een bezoek bracht aan de stand van RT Factory/Bloemstukje.be


Lancering bloemstukje.be op nieuwjaarsreceptie RT Factory

Eind januari stelden wij voor het eerst dit leuke project live voor aan een zeer enthousiast publiek tijdens de nieuwjaarstentoonstelling van RT Factory.  Hieronder vind je alvast een aantal sfeerbeelden.  Ben je er de volgende keer graag bij?  Hou dan zeker deze pagina in de gaten of stuur een email via het contactformulier met de vraag om in het e-mailbestand te worden opgenomen. Zeker de moeite waard!