Leuke weetjes

Leuke weetjes · 29. november 2020
Wij bieden jouw een unieke kijk achter de schermen. Leuke beelden uit ons atelier, waar wij met de meeste zorg onze unieke kerststalletjes maken.
Leuke weetjes · 21. maart 2019
Hoe gaat zo'n workshop nu in zijn werk? Welke evenementen organiseren wij, en waar kan je ons vinden? Bekijk alvast deze boeiende fotoreportage en ontdek de wereld van Bloemstukje.be
Leuke weetjes · 26. september 2018
Ooit eens toevallig binnengekomen, ondertussen een tweede thuis geworden. Een leuke taverne is het, de Orchidee in Dadizele. Je bent er thuis bij Hans en Alexandra, die je verrassen met heerlijke gerechten, een uitgebreide, verrassende bierkaart, en een service om U tegen te zeggen. Bovendien kiezen ze telkens voor de mooiste creaties van Bloemstukje.be. Wij zijn alvast superfan!
Leuke weetjes · 24. september 2018
Het is volop herfst bij Bloemstukje.be. De herfst is een zeer dankbaar seizoen, en het verwent ons met de meest mooie kleuren die de natuur te bieden heeft. Ontdek onze bloemstukjes in de webshop, of laat ons weten wat je juist zoekt. Jij vraagt, wij draaien!
Leuke weetjes · 18. september 2018
Verwen en verras jouw gasten en/of klanten en geef hen meteen het gevoel dat ze welkom zijn. Laat hen zien dat je het belangrijk vindt hen te ontvangen in een warme en gezellige omgeving. Schenk hen de aandacht die ze verdienen, en toon dat je oog hebt voor detail. Hou je bovendien wel van een beetje afwisseling, zonder dat je er al te veel tijd moet aan besteden? Heb je al een ganse collectie potten en schalen staan, die veel bergruimte innemen, en waar je verder niets meer mee doet? Blo
Leuke weetjes · 31. augustus 2018
Graag horen wij van jullie wat jullie vinden van Bloemstukje.be. Laat het ons even weten door te reageren op deze blogpost. Wij waarderen dit enorm!