Evenementen

Evenementen · 26. december 2019
Tijdens de afgelopen maand december, organiseerden wij weer heel wat workshops op verschillende locaties in Vlaanderen.
Evenementen · 27. juni 2019
Heb of ken je een leuke locatie, en wil je graag voor jouw vrienden, vriendinnen en/of klanten een gezellige workshop organiseren? Wij weten exact hoe dat moet. Doe voor de organisatie en het geven van de workshop een beroep op de professionals.
Evenementen · 03. juni 2019
Kom naar onze creatieve workshopreeks en leer zelf de meest prachtige creaties maken onder deskundige begeleiding. Van basistechnieken tot de finishing touch! Ontdek in een gezellige sfeer je eigen creatieve kant!
Evenementen · 23. april 2019
Bloemstukje.be organiseert op regelmatige basis interessante workshops bloemschikken op locaties verspreid over gans Vlaanderen. Dit gebeurt voornamelijk in samenwerking met horecazaken, woonzorgcentra, verenigingen en private initiatieven. Om ons netwerk binnen Vlaanderen nog verder uit te bouwen zijn we nog op zoek naar locatiepartners in alle provincies.
Evenementen · 22. februari 2019
Kom op zondag 3 maart om 10.30h naar Wondelgem en leer er dit leuke lentetuintje maken in een gezellige sfeer met hapjes en drankjes. Start jouw dag op een creatieve manier, en neem dit prachtige bloemstuk mee naar huis.
Evenementen · 16. december 2018
Bestel nu jouw kerststukjes en kom ze afhalen tijdens de Last Minute Christmas Shopping in de tijdelijke galerij van RT Factory bij Zendec Art Investments in Gent, Kortrijkse Steenweg 408 (vlakbij het station Gent Sint Pieters). Kies jouw leveringsdatum (21, 22 of 23 december), zodat je een vers en fris kerststukje op de kersttafel kan zetten. Verwen je gasten met deze sfeerbrenger, want vergeet niet: Eén bloemstukje, zegt nog steeds meer dan duizend woorden!
Evenementen · 16. december 2018
Hier kan je alvast een aantal foto's zien van de resultaten van onze eerste aperitiefworkshop bij RT Factory van zaterdag 15-12. Proficiat aan de deelnemers, jullie hebben fdat zeer goed gedaan!
Evenementen · 28. november 2018
Snuif nu reeds de onvervalste kerstsfeer op bij Brasserie Versus in Evergem. Geniet er naast van de gezellige sfeer ook van de lekkerste gerechten en de zeer vriendelijke bediening. Echt een aanrader!
Evenementen · 08. november 2018
We hebben weer een aantal leuke workshops bloemschikken op de planning staan. Zo zijn er onze circa maandelijkse workshops bij Taverne Dageraad in Drongen, en dan natuurlijk een ganse reeks van kerstworkshops, ondermeer ook in Brasserie Versus in Evergem.
Evenementen · 04. november 2018
Voortaan kan je ook bij Brasserie Versus in Evergem terecht voor het volgen van onze b(l)oeiende workshops, met een eerste kersteditie op donderdag 13 december.

Meer weergeven