Covid-19 beleid


Ook bij Bloemstukje.be dienen we rekening te houden met de huidige maatregelen die werden afgekondigd ter bestrijding van de verdere verspreiding van het Coronavirus.   Dit wordt toegepast op de verschillende aspecten binnen Bloemstukje.be.  Hierbij een overzicht.

Levering van bloemstukjes, boeketten en geschenkboxen.

Alle leveringen aan huis, kunnen slechts plaatsvinden na betaling via de website of overschrijving op voorhand via rekeningnummer BE45 7340 4127 1889 (RT Factory).  Cash betalingen bij levering worden niet aanvaard. 

Ook bij afhaling vragen wij om zoveel mogelijk op voorhand te betalen, of te betalen met Bancontact .

Alle leveringen die door Bloemstukje.be worden uitgevoerd, gebeuren onder veilige omstandigheden. 


UPDATE: voorlopige stop op workshops

Voorlopig worden geen workshops meer georganiseerd, niet op verplaatsing, niet bij Bloemstukje.be zelf, en dit al zeker tot en met 13 december.  Wij volgen de maatregelen strikt op, en hopen om snel met beter nieuws te kunnen komen voor de fans van onze gezellige workshops. 


Workshops op verplaatsing

Bij workshops op verplaatsing is de organisator van de workshop zelf verantwoordelijk voor het naleven van de Coronaregels bij de deelnemers.  Bloemstukje.be staat in voor het naleven van de Coronaregels door de lesgever. 

Workshops bij Bloemstukje.be

Tijdens de workshops die doorgaan bij Bloemstukje.be zelf wordt het maximum aantal deelnemers beperkt tot 6 per workshop, zodat wij voldoende afstand kunnen garanderen.  Verder worden alle regels opgevolgd en aangepast zoals voorgeschreven door de overheid.

Wij doen er alles aan om de workshops in de meest veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan.

 

 

Voor bijkomende vragen rond ons Covid-19 beleid kan je ons steeds contacteren via de contactpagina.