16. februari 2019
Om jou nog beter van dienst te zijn, en je zo de mogelijkheid te bieden om je totaal voor te bereiden op de lente en op de paasperiode, hebben wij onze website volledig herwerkt. Met het oog op het verbeteren van de toegankelijkheid, en het vereenvoudigen van de bestelprocedures, werden de productoverzichten in onze webshop volledig heruitgewerkt.
30. december 2018
Zet dit jaar jouw geliefde met 'Valentijn' eens in de bloemetjes of verras hen met een leuk geschenkpakket of een unieke decoratieve schaal van Bloemstukje.be. Want één bloemstukje zegt nog steeds meer dan duizend woorden! Kies uit ons aanbod, of contacteer ons met jouw specifieke wensen via info@bloemstukje.be
18. december 2018
Onze aperitiefworkshops zullen voortaan doorgaan, elke eerste zondag van de maand, aangevuld met een aantal bijkomende data, voorafgaand op belangrijke feestdagen. We werken telkens in een kleine groep (max. 5 personen) rond een seizoensgebonden thema. De workshop gaat door in een gezellige sfeer met een glaasje bubbels en hapjes. Kom dus gezellig aperitieven in Wondelgem, meestal de eerste zondag van de maand, waarna je de stad kan intrekken voor de shoppingzondagen.
Evenementen · 16. december 2018
Bestel nu jouw kerststukjes en kom ze afhalen tijdens de Last Minute Christmas Shopping in de tijdelijke galerij van RT Factory bij Zendec Art Investments in Gent, Kortrijkse Steenweg 408 (vlakbij het station Gent Sint Pieters). Kies jouw leveringsdatum (21, 22 of 23 december), zodat je een vers en fris kerststukje op de kersttafel kan zetten. Verwen je gasten met deze sfeerbrenger, want vergeet niet: Eén bloemstukje, zegt nog steeds meer dan duizend woorden!
Evenementen · 16. december 2018
Hier kan je alvast een aantal foto's zien van de resultaten van onze eerste aperitiefworkshop bij RT Factory van zaterdag 15-12. Proficiat aan de deelnemers, jullie hebben fdat zeer goed gedaan!
Nieuwe creaties · 12. december 2018
Voortaan kan je bij Bloemstukje.be ook terecht voor deze prachtige, handgemaakte decoratieve schalen uit eigen atelier. Alle schalen zijn uniek en gesigneerd. Ze zijn uiterst geschikt als fruitschaal of vide-poche, maar zijn ook zeer mooi op zich.
Evenementen · 28. november 2018
Snuif nu reeds de onvervalste kerstsfeer op bij Brasserie Versus in Evergem. Geniet er naast van de gezellige sfeer ook van de lekkerste gerechten en de zeer vriendelijke bediening. Echt een aanrader!
Nieuwe creaties · 27. november 2018
Geniet nu langer van jouw kerststukjes. Wij bieden zeer leuke creaties aan met gewaxte rozen. Dit zijn echte rozen met een beschermlaag van was, waardoor ze langer houden.
Evenementen · 08. november 2018
We hebben weer een aantal leuke workshops bloemschikken op de planning staan. Zo zijn er onze circa maandelijkse workshops bij Taverne Dageraad in Drongen, en dan natuurlijk een ganse reeks van kerstworkshops, ondermeer ook in Brasserie Versus in Evergem.
Evenementen · 04. november 2018
Voortaan kan je ook bij Brasserie Versus in Evergem terecht voor het volgen van onze b(l)oeiende workshops, met een eerste kersteditie op donderdag 13 december.

Meer weergeven