Evenementen · 26. december 2019
Tijdens de afgelopen maand december, organiseerden wij weer heel wat workshops op verschillende locaties in Vlaanderen.
Evenementen · 27. juni 2019
Heb of ken je een leuke locatie, en wil je graag voor jouw vrienden, vriendinnen en/of klanten een gezellige workshop organiseren? Wij weten exact hoe dat moet. Doe voor de organisatie en het geven van de workshop een beroep op de professionals.
Evenementen · 03. juni 2019
Kom naar onze creatieve workshopreeks en leer zelf de meest prachtige creaties maken onder deskundige begeleiding. Van basistechnieken tot de finishing touch! Ontdek in een gezellige sfeer je eigen creatieve kant!
Evenementen · 23. april 2019
Bloemstukje.be organiseert op regelmatige basis interessante workshops bloemschikken op locaties verspreid over gans Vlaanderen. Dit gebeurt voornamelijk in samenwerking met horecazaken, woonzorgcentra, verenigingen en private initiatieven. Om ons netwerk binnen Vlaanderen nog verder uit te bouwen zijn we nog op zoek naar locatiepartners in alle provincies.
Leuke weetjes · 21. maart 2019
Hoe gaat zo'n workshop nu in zijn werk? Welke evenementen organiseren wij, en waar kan je ons vinden? Bekijk alvast deze boeiende fotoreportage en ontdek de wereld van Bloemstukje.be
Nieuwe creaties · 17. maart 2019
Ontdek deze leuke nieuwe creaties in onze webshop. Op zoek naar een gepast geschenk waar je echt kan mee scoren? Bestel vandaag nog een leuk bloemstuk en laat het leveren op een adres en datum naar keuze.
Evenementen · 22. februari 2019
Kom op zondag 3 maart om 10.30h naar Wondelgem en leer er dit leuke lentetuintje maken in een gezellige sfeer met hapjes en drankjes. Start jouw dag op een creatieve manier, en neem dit prachtige bloemstuk mee naar huis.
16. februari 2019
Om jou nog beter van dienst te zijn, en je zo de mogelijkheid te bieden om je totaal voor te bereiden op de lente en op de paasperiode, hebben wij onze website volledig herwerkt. Met het oog op het verbeteren van de toegankelijkheid, en het vereenvoudigen van de bestelprocedures, werden de productoverzichten in onze webshop volledig heruitgewerkt.
30. december 2018
Zet dit jaar jouw geliefde met 'Valentijn' eens in de bloemetjes of verras hen met een leuk geschenkpakket of een unieke decoratieve schaal van Bloemstukje.be. Want één bloemstukje zegt nog steeds meer dan duizend woorden! Kies uit ons aanbod, of contacteer ons met jouw specifieke wensen via info@bloemstukje.be
18. december 2018
Onze aperitiefworkshops zullen voortaan doorgaan, elke eerste zondag van de maand, aangevuld met een aantal bijkomende data, voorafgaand op belangrijke feestdagen. We werken telkens in een kleine groep (max. 5 personen) rond een seizoensgebonden thema. De workshop gaat door in een gezellige sfeer met een glaasje bubbels en hapjes. Kom dus gezellig aperitieven in Wondelgem, meestal de eerste zondag van de maand, waarna je de stad kan intrekken voor de shoppingzondagen.

Meer weergeven