Leuke weetjes · 29. november 2020
Wij bieden jouw een unieke kijk achter de schermen. Leuke beelden uit ons atelier, waar wij met de meeste zorg onze unieke kerststalletjes maken.
23. maart 2020
Dit jaar zal Pasen waarschijnlijk iets minder uitbundig gevierd worden dan normaal. Toch lijkt het ons een leuk idee om toch de paassfeer in huis te halen. Dat kan uiteraard met een prachtige, fleurrijke creatie van Bloemstukje.be. Bestel nu reeds en geniet van een korting van 10% op onze volledige webshop!
18. maart 2020
Momenteel worden massaal veel bloemen vernietigd. De kwekers zitten met gigantische overschotten, doordat de vraag naar bloemen in deze Coronatijden gekelderd is. De bloemen geraken niet meer verkocht op de veilingen, en zij die wel nog verkocht worden, gaan aan dumpingprijzen de deur uit. Dit is niet goed voor deze b(l)oeiende sector. Blijf dus gewoon bloemen kopen, voor jezelf, of om iemand in de bloemetjes te zetten, zoals hulpverleners of oudere mensen, die momenteel geen bezoek hebben.
Evenementen · 26. december 2019
Tijdens de afgelopen maand december, organiseerden wij weer heel wat workshops op verschillende locaties in Vlaanderen.
Evenementen · 27. juni 2019
Heb of ken je een leuke locatie, en wil je graag voor jouw vrienden, vriendinnen en/of klanten een gezellige workshop organiseren? Wij weten exact hoe dat moet. Doe voor de organisatie en het geven van de workshop een beroep op de professionals.
Evenementen · 03. juni 2019
Kom naar onze creatieve workshopreeks en leer zelf de meest prachtige creaties maken onder deskundige begeleiding. Van basistechnieken tot de finishing touch! Ontdek in een gezellige sfeer je eigen creatieve kant!
Evenementen · 23. april 2019
Bloemstukje.be organiseert op regelmatige basis interessante workshops bloemschikken op locaties verspreid over gans Vlaanderen. Dit gebeurt voornamelijk in samenwerking met horecazaken, woonzorgcentra, verenigingen en private initiatieven. Om ons netwerk binnen Vlaanderen nog verder uit te bouwen zijn we nog op zoek naar locatiepartners in alle provincies.
Leuke weetjes · 21. maart 2019
Hoe gaat zo'n workshop nu in zijn werk? Welke evenementen organiseren wij, en waar kan je ons vinden? Bekijk alvast deze boeiende fotoreportage en ontdek de wereld van Bloemstukje.be
Nieuwe creaties · 17. maart 2019
Ontdek deze leuke nieuwe creaties in onze webshop. Op zoek naar een gepast geschenk waar je echt kan mee scoren? Bestel vandaag nog een leuk bloemstuk en laat het leveren op een adres en datum naar keuze.
Evenementen · 22. februari 2019
Kom op zondag 3 maart om 10.30h naar Wondelgem en leer er dit leuke lentetuintje maken in een gezellige sfeer met hapjes en drankjes. Start jouw dag op een creatieve manier, en neem dit prachtige bloemstuk mee naar huis.

Meer weergeven