Evenementen · 23. april 2019
Bloemstukje.be organiseert op regelmatige basis interessante workshops bloemschikken op locaties verspreid over gans Vlaanderen. Dit gebeurt voornamelijk in samenwerking met horecazaken, woonzorgcentra, verenigingen en private initiatieven. Om ons netwerk binnen Vlaanderen nog verder uit te bouwen zijn we nog op zoek naar locatiepartners in alle provincies.
Leuke weetjes · 21. maart 2019
Hoe gaat zo'n workshop nu in zijn werk? Welke evenementen organiseren wij, en waar kan je ons vinden? Bekijk alvast deze boeiende fotoreportage en ontdek de wereld van Bloemstukje.be
Nieuwe creaties · 17. maart 2019
Ontdek deze leuke nieuwe creaties in onze webshop. Op zoek naar een gepast geschenk waar je echt kan mee scoren? Bestel vandaag nog een leuk bloemstuk en laat het leveren op een adres en datum naar keuze.
Evenementen · 22. februari 2019
Kom op zondag 3 maart om 10.30h naar Wondelgem en leer er dit leuke lentetuintje maken in een gezellige sfeer met hapjes en drankjes. Start jouw dag op een creatieve manier, en neem dit prachtige bloemstuk mee naar huis.
16. februari 2019
Om jou nog beter van dienst te zijn, en je zo de mogelijkheid te bieden om je totaal voor te bereiden op de lente en op de paasperiode, hebben wij onze website volledig herwerkt. Met het oog op het verbeteren van de toegankelijkheid, en het vereenvoudigen van de bestelprocedures, werden de productoverzichten in onze webshop volledig heruitgewerkt.
30. december 2018
Zet dit jaar jouw geliefde met 'Valentijn' eens in de bloemetjes of verras hen met een leuk geschenkpakket of een unieke decoratieve schaal van Bloemstukje.be. Want één bloemstukje zegt nog steeds meer dan duizend woorden! Kies uit ons aanbod, of contacteer ons met jouw specifieke wensen via info@bloemstukje.be
18. december 2018
Onze aperitiefworkshops zullen voortaan doorgaan, elke eerste zondag van de maand, aangevuld met een aantal bijkomende data, voorafgaand op belangrijke feestdagen. We werken telkens in een kleine groep (max. 5 personen) rond een seizoensgebonden thema. De workshop gaat door in een gezellige sfeer met een glaasje bubbels en hapjes. Kom dus gezellig aperitieven in Wondelgem, meestal de eerste zondag van de maand, waarna je de stad kan intrekken voor de shoppingzondagen.
Evenementen · 16. december 2018
Bestel nu jouw kerststukjes en kom ze afhalen tijdens de Last Minute Christmas Shopping in de tijdelijke galerij van RT Factory bij Zendec Art Investments in Gent, Kortrijkse Steenweg 408 (vlakbij het station Gent Sint Pieters). Kies jouw leveringsdatum (21, 22 of 23 december), zodat je een vers en fris kerststukje op de kersttafel kan zetten. Verwen je gasten met deze sfeerbrenger, want vergeet niet: Eén bloemstukje, zegt nog steeds meer dan duizend woorden!
Evenementen · 16. december 2018
Hier kan je alvast een aantal foto's zien van de resultaten van onze eerste aperitiefworkshop bij RT Factory van zaterdag 15-12. Proficiat aan de deelnemers, jullie hebben fdat zeer goed gedaan!
Nieuwe creaties · 12. december 2018
Voortaan kan je bij Bloemstukje.be ook terecht voor deze prachtige, handgemaakte decoratieve schalen uit eigen atelier. Alle schalen zijn uniek en gesigneerd. Ze zijn uiterst geschikt als fruitschaal of vide-poche, maar zijn ook zeer mooi op zich.

Meer weergeven