Altijd een leuk bloemstukje in jouw interieur of bedrijf!

Verwen en verras jouw gasten en/of klanten en geef hen meteen het gevoel dat ze welkom zijn.  Laat hen zien dat je het belangrijk vindt hen te ontvangen in een warme en gezellige omgeving.  Schenk hen de aandacht die ze verdienen, en toon dat je oog hebt voor detail.   Hou je bovendien wel van een beetje afwisseling, zonder dat je er al te veel tijd moet aan besteden?  Heb je al een ganse collectie potten en schalen staan, die veel bergruimte innemen, en waar je verder niets meer mee doet?

Bloemstukje.be biedt de ideale oplossing en dit onder de vorm van onze abonnementen.  Steeds een mooi, vers bloemstukje dat regelmatig vervangen wordt, en steeds wordt samengesteld naar gelang de periode van het jaar.  Geen afval, eens het bloemstukje is uitgebloeid, en geen heen en weer geloop om toch altijd in het juiste thema te werken.

Naargelang de formule van jouw abonnement komen wij de bloemstukjes om de twee maanden, maandelijks of om de twee weken vervangen.  Het oude bloemstukje nemen we, indien gewenst, terug mee, zodat alles snel en efficiënt verloopt.

Verras jouw gasten of klanten dus op een zeer eenvoudige manier, en schenk hen de positieve vibe die onze bloemstukjes overbrengen.


Vraag jouw persoonlijke offerte aan!

Wij houden graag rekening met jouw wensen, en werken dan ook zeer graag een voorstel uit, die het best bij jouw past.  Op basis van de gegevens die je kan invullen via onderstaand formulier werken wij een voorstel uit.  Daarin inbegrepen zitten ook de leveringskosten, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.  Goede afspraken, maken goede vrienden, en in dit geval tevreden klanten, zoals wij die het liefst hebben!

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.