Breng alsnog de paassfeer in huis!

Dit jaar zal Pasen waarschijnlijk iets minder uitbundig gevierd worden dan normaal.  Toch lijkt het ons een leuk idee om toch de paassfeer in huis te halen.  Dat kan uiteraard met een prachtige, fleurrijke creatie van Bloemstukje.be.  Bestel nu reeds en geniet van een korting van 10% op onze volledige webshop!

 

Laat ons weten wat je zoekt, en waar en wanneer dit moet geleverd worden via een berichtje op onze contactpagina

 

Je kan ook kiezen uit de lentestukken in onze webshop

 

Bestel nog in maart en ontvang een korting van 10 % op alles in onze webwinkel.  Gebruik de kortingscode PASEN2020 en ontvang onmiddellijk uw korting.   Afhalen kan op afspraak in Wondelgem.  Levering is uiteraard ook mogelijk op het adres van uw keuze. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0