· 

Workshop bloemschikken in jouw zaak?

Bloemstukje.be organiseert op regelmatige basis interessante workshops bloemschikken op locaties verspreid over gans Vlaanderen.  Dit gebeurt voornamelijk in samenwerking met horecazaken, woonzorgcentra, verenigingen en private initiatieven.

 

Om ons netwerk binnen Vlaanderen nog verder uit te bouwen zijn we nog op zoek naar locatiepartners in alle provincies.

 

Een samenwerking met Bloemstukje.be biedt tal van mogelijkheden zoals:

 

-Het aanbieden van een leuke activiteit (extra service) aan uw klanten

 

-Het uitbreiden van uw klantenbestand, door nieuwe klanten uit uw regio over de vloer te krijgen

 

-Extra inkomsten uit drankjes tijdens weekdagen

 

-Bijkomende reclame voor uw zaak via de website en de social media van Bloemstukje.be en RT Factory.

 

Heel concreet komt het er op neer dat Bloemstukje.be een workshop organiseert in uw zaak.  U zorgt voor de locatie, wij voor al de rest.  Onze all-in formule houdt in dat wij alle materialen zelf voorzien, zodat de deelnemers helemaal zelf niets hoeven mee te brengen. 

 

Deze formule is in het verleden reeds zeer succesvol gebleken, en elke workshop volgt automatisch voor vervolgboekingen.  Bovendien breiden de groepen zich meestal uit, door de mond-aan-mond reclame bij het zien van de resultaten.

 

De workshops worden op een uiterst professionele manier gegeven, waarbij ook aandacht besteed wordt aan alle basistechnieken, die er mee zorg voor dragen dat de bloemstukjes van een optimale kwaliteit zijn, met een lange houdbaarheid.   Wij werken dan ook enkel met 1ste keus bloemen, rechtsreeks van de groothandel, en met het steekschuim van het merk Oasis.

 

Het organiseren van een workshop kost aan u dan ook helemaal niets, wel in tegendeel.  Zoals u kan zien in de bovenvermelde opsomming van de voordelen, biedt het systeem enkel voordelen.

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0