· 

Een blik achter de schermen

Vraag je je wel eens af hoe het er aan toe gaat tijdens onze gezellige workshops?  Zou je graag zelf wel eens deelnemen, of misschien zelf zo'n workshop organiseren voor jouw collega's of vrienden?  Bekijk alvast onze sfeerbeelden hieronder. 

En de resultaten?

Door onze professionele begeleiding en het gebruik van kwalitatieve materialen, worden tijdens onze workshops echte parels van bloemstukjes gemaakt.  Zowel door beginners, als door de iets meer ervaren bloemschikkers.  Altijd originele, leuke creaties, met dezelfde basisstructuur, maar met veel ruimte voor eigen creativiteit.

Evenementen van Bloemstukje.be

Bloemstukje.be kan je terugvinden op heel wat leuke marktjes en evenementen.  Hou onze evenementenpagina dus zeker in het oog, en ontdek waar je onze prachtige beursstand kan komen bezoeken, om er kennis te maken met onze creaties, informatie te komen verzamelen over onze workshops, en uiteraard voor het bestellen van bloemstukjes op maat, of de juiste basismaterialen om zelf aan de slag te gaan. 

Deze zomer kan je ons terugvinden op de plantenmarkt in Beernem en Ronse, de ambachtenmarkt in Waasmunster, Sleidinge en Lebbeke,.  Meer evenementen volgen, dus hou zeker onze website in het oog.

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0