Ontdek onze vernieuwde website!

Om jou nog beter van dienst te zijn, en je zo de mogelijkheid te bieden om je totaal voor te bereiden op de lente en op de paasperiode, hebben wij onze website volledig herwerkt.  Met het oog op het verbeteren van de toegankelijkheid, en het vereenvoudigen van de bestelprocedures, werden de productoverzichten in onze webshop volledig heruitgewerkt.  Je kan er nu ondermeer kiezen voor ons aanbod aan lente en paasstukken. Vind je echter niet meteen wat je zoekt?  Stel dan hier zelf jouw ideale paasstukje samen, of geef ons gewoon een seintje via 0477/98.49.41, info@bloemstukje.be of via het contactformulier

Laat hieronder gerust eens weten wat je ervan vindt.  Alvast dikken merci!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Godefroi Armand (dinsdag, 19 februari 2019 08:26)

  Wat een mooie combinatie van kleurige bloemen.Grote tevredenheid was er met de levering van het bloemstuk op 13 februari in de Bredestraat 99 Lovendegem.Zijn er in de winkel soms bloemstukjes in voorraad? De website is in ieder geval een en al kleur.

 • #2

  Godefroi Armand (dinsdag, 19 februari 2019 08:29)

  Tuesday, 19 February 2019 08:26)

  Wat een mooie combinatie van kleurige bloemen.Grote tevredenheid was er met de levering van het bloemstuk op 13 februari in de Bredestraat 99 Lovendegem.Zijn er in de winkel soms bloemstukjes in voorraad? De website is in ieder geval een en al kleur.