Bijkomende data aperitiefworkshops!

Onze aperitiefworkshops zullen voortaan doorgaan, elke eerste zondag van de maand, aangevuld met een aantal bijkomende data, voorafgaand op belangrijke feestdagen.  We werken telkens in een kleine groep (max. 5 personen) rond een seizoensgebonden thema.  De workshop gaat door in een gezellige sfeer met een glaasje bubbels en hapjes.  Kom dus gezellig aperitieven in Wondelgem, meestal de eerste zondag van de maand, waarna je de stad kan intrekken voor de shoppingzondagen.  Check vooraf steeds onze website, en reserveer via de website, om zeker te zijn van jouw plaatsje. 

De workshops gaan steeds door van 10.30h tot 12.00h.  Tijdens de workshops kunnen kan je ook bestellingen komen afhalen.

Plaats van de workshops: Haagstuk 39 in Wondelgem.  Inschrijven kan telkens tot de voorafgaande dag 12.00h, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Dit waren de resultaten van onze eerste aperitiefworkshop rond het thema 'Kerst'.  Proficiat aan alle deelnemers!

Reactie schrijven

Commentaren: 0