· 

Workshops bij Bloemstukje.be

We hebben weer een aantal leuke workshops bloemschikken op de planning staan.  Zo zijn er onze circa maandelijkse workshops bij Taverne Dageraad in Drongen, en dan natuurlijk een ganse reeks van kerstworkshops, ondermeer ook in Brasserie Versus in Evergem. Het is het ideale moment om in te stappen, want de basistechnieken komen hier nog steeds aan bod. 

Je kan in het kader van onze Christmas Shopping ook onze aperitiefworkshops komen volgen, uiteraard rond het thema 'Kerst'.  Organiseer je zelf ook graag een workshop met jouw vereniging, vriendenclub of bedrijf?  Contacteer ons vandaag nog, want de agenda voor eindejaar raakt meer en meer gevuld. Hier vindt je alvast een overzicht van de komende workshops.  Meer gedetailleerde info per workshop + de inschrijvingsmogelijkheden vind je hier.

 

Dinsdag 13-11 vanaf 19.00h.  Workshop 'Herfst' bij Taverne Dageraad. VOLZET

Donderdag 13-12 vanaf 19.00h bij Brasserie Versus Evergem.  Kerstbiedermeier

Zaterdag 15-12: aperitiefworkshop RT Factory Wondelgem vanaf 10.30h.

Zondag 16-12: aperitiefworkshop RT Factory Wondelgem vanaf 10.30h

Dinsdag 18-12 vanaf 19.00h.  Kerstworkshop 'Hoorn des Overvloed' bij Taverne Dageraad te Drongen

Woensdag 19-12 vanaf 19.00h. Kerstworkshop 'Hoorn des Overvloeds' bij Taverne Dageraad te Drongen

Reactie schrijven

Commentaren: 0