· 

Unieke creaties met gestabiliseerde rozen

Bij Bloemstukje.be kan je ook terecht voor prachtige bloemcreaties met gestabiliseerde bloemen.  Dit zijn echte bloemen, die zodanig zijn behandeld dat deze voor minstens 2 jaar onveranderd blijven.  Deze bloemen behouden hun look and feel.  Ze voelen zeer natuurlijk aan, want dat zijn ze eigenlijk nog steeds.  Deze bloemen vragen geen enkele vorm van onderhoud.  Ze mogen absoluut geen water krijgen, want dan gaan ze zich terug als een normale bloem gedragen en dan gaan ze toch uitbloeien.  We raden wel aan om deze prachtige creaties niet te lang bloot te stellen aan direct zonlicht, zodat ze hun kleur echt optimaal kunnen behouden.  Met een bloemstuk met gestabiliseerde bloemen, haal je pure klasse in huis.  Het lijkt op elk moment of de bloemstukjes pas werden gemaakt.  Bovendien biedt deze manier van werken zeer veel mogelijkheden op gebied van creativiteit.


Reactie schrijven

Commentaren: 0